Skip to main content

Date și Documente


BYPAD este un instrument flexibil care poate fi implementat la nivel de comune, orașe, aglomerări și țări.


BYPAD a fost deja folosit de aproape 250 de comune, orașe și regiuni din 27 de țări. Experți velo din diferite regiuni au fost pregătiți să devină auditori certificați pentru a susține orașe și regiuni în implementarea BYPAD și s-au alăturat rețelei BYPAD. Pentru implementarea la nivel de țară, metodologia BYPAD a fost modificată și implementată în țările din regiunea Dunării (în cadrul proiectului Danube Cycle Plans).

 

Urmare a implementării auditului, toate orașele și regiunile primesc din partea auditorului național Certificatul BYPAD oficial, împreună cu un plan de acțiune velo.

În calitate de membru BYPAD, aveți posibilitatea de a viziona scurte prezentări, materiale și rezultate furnizate de alte orașe și regiuni certificate BYPAD, în cadrul propriei zonă de membru. Găsiți mai mult aici!

 

 

Dosar BYPAD


EN | DE | FR 

Site-uri locale BYPAD


BYPAD Grecia

BYPAD Amerika (Twitter)

REȚEAUA BYPAD
Cunoașteți auditorii certificați BYPAD din toată lumea!
Auditorii noștri certificați se prezintă. Identificați care persoane sunt disponibile în regiunea dumneavoastră și intrați în legătură.
DEVENIȚI AUDITOR
Doriți să ajutași comune, orașe, regiuni sau țări să-și îmbunătățească politicile velo?
Deveniți parte a rețelei BYPAD și aplicați pentru următorul training pentru a deveni auditor BYPAD. Veți învăța cum este implementată metoda BYPAD și cum politicile velo pot fi îmbunătățite la nivelul comunelor, orașelor, regiunilor sau țărilor.
BUNE PRACTICI
Exemple de la alții
Câteva exemple de bune practici europene pentru a înțelege ce se poate face pentru politicile velo